Geboortegeschenken bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Een zilveren geboortegeschenk voor een rijk leven

Bij een bijzonder moment zoals een geboorte passen bijzondere geschenken. Natuurlijk kan dat van alles zijn, maar voor een écht blijvend cadeau kunt u eraan denken om een zilveren geboortegeschenk te geven. Het mooie aan deze cadeaus zijn dat ze niet alleen bijzonder zijn, maar dat ze ook gemakkelijk te personaliseren zijn. De meeste artikelen zijn goed te graveren en als u bij ons koopt zijn de kosten voor het graveren gratis. U betaalt dan alleen het artikel. Naast dat deze geboortegeschenken erg mooi zijn als cadeau, hebben zij ook een prachtige symbolieke waarde. Neem bijvoorbeeld de geboortelepel. Dit voorwerp wordt van oudsher door de grootvaders en moeders aan het pasgeboren kleinkind gegeven. De achterliggende gedachte hierbij is dat men zo het kind een rijk leven toewenste. En mocht het kind later financieel in moeilijkheden komen, dan kon de lepel altijd nog verkocht worden. Ook staat zilver symbool voor goede gezondheid, door zijn bacteriedodende eigenschap. De lepel werd vroeger dan ook veelal niet gebruikt om mee te eten, maar om mee te koken. De lepel werd in aardappelpan gezet, en zo verspreidde zich langzaam zilverdeeltjes door het eten. De zilver werkt als antibioticum en zo bleef het hele gezin er gezond bij.  

baby baby feet black and white

Diverse geboortegeschenken  

Naast de geboortelepels zijn er nog veel andere soorten geboortegeschenken. Onder deze geschenken vallen bijvoorbeeld ook tanden/haarlokdoosjes, muziekdoosjes, rammelaars, spaarpotten, kapsetjes, kinderbekers en houders voor het geboortecertificaat. Veel van deze artikelen zijn ook verkrijgbaar in een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan de populaire karakters Nijntje, Woezel & Pip, Dikkie Dik en Snoopy. Maar ook de Efteling en de Sprookjesboom zijn erg populair als thema van een geboortegeschenk.

Gratis graveren van uw geboortegeschenk

Het graveren van het cadeau kunt u bij ons direct bij aanschaf laten doen. Koopt u het geboortegeschenk in onze winkel? Dan brengen we voor de graveren geen extra kosten in rekening. Tevens kunt u wachten op uw geschenk. Het graveren kost gemiddeld een half uurtje tijd, dus wij raden aan om uw bezoek bij ons vroeg op de dag te plannen zodat u het cadeau aan het einde van de dag weer gereed op kunt halen. Zo heeft u een persoonlijk, waardevol en bijzonder cadeau, wat ook nog eens een leven lang mee gaat. 

Veel verschillende keuze en ruim aanbod

Het is voor ons lastig om fysiek in de winkel een compleet aanbod in deze categorie te houden. Hoewel we zeker veel hebben staan, is de keuze gewoon erg groot en de vraag beperkt. Om die reden hebben wij enkel een selectie van het assortiment op voorraad. Naast wat er in de winkel staat kunnen wij echter aan ieder product komen, dus mocht u iets hebben gezien wat er helaas niet is dan kunnen we nog steeds iets voor u betekenen. Op de website van ZILVERSTAD kunt u het aanbod eens rustig bekijken. Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u altijd contact met ons opnemen en anders ontvangen wij u graag eens in de winkel!

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route