Zilveren artikelen bij Juwelier Hazekamp

Een zilveren traditie

Het geven van een zilveren cadeau is een traditie die al een lange tijd terug gaat. In de 18e eeuw begon het steeds populairder te worden om bij belangrijke gebeurtenissen als geboortes of trouwerijen een voorwerp in zilver te schenken. Toendertijd was het meer voor de rijkeren weggelegd, aangezien de waarde van zilver vroeger significant hoger was. Het idee erachter was simpel; een stuk zilver bracht een stukje welvaart en zekerheid doordat het altijd nog te verkopen was in moeilijke tijden. Vaak zei het voorwerp waarin het zilver was gegoten iets over de rol van de ontvanger in de maatschappij, zij het zijn of haars beroep of een andere belangrijke eigenschap.

Zilveren geschenken met allure

Ook vandaag de dag is zilver nog een populair geschenk om te geven bij een speciale gelegenheid, en bij Juwelier Hazekamp kunt u hiervoor nog altijd terecht. We hebben veel verschillende soorten producten en mogelijkheden, dus er is veel om uit te kiezen. In de winkel is er een mooi compleet aanbod aanwezig, en daarnaast kunnen we via onze leveranciers vrijwel alles leveren op het gebied van zilveren artikelen, mocht u echt een specifieke wens hebben. Naast de geheel zilveren voorwerpen zijn er artikelen die slechts ‘verzilverd’ zijn, en hierdoor dus iets lager in de prijs, maar met eenzelfde allure. De producten lopen erg uiteen, aangezien er veel verschillende gebruiksvoorwerpen in zilver te maken zijn. We hebben een groot aanbod in zilveren miniatuurtjes die, net zoals vroeger, een beroep of iets anders uitbeelden. Ook hebben we vele verschillende tafelvoorwerpen zoals zilver bestek, servetringen, wijnstoppers, zout- en pepervaatjes en kandelaren.

Geboortegeschenken van zilver

Voor een geboortegeschenk kunt u ook uitstekend bij ons terecht. We hebben een breed aanbod in verschillende geboortebestekken en geboortelepels. Ook verkopen we bijzondere geschenken zoals zilveren spaarpotten, tandendoosjes, haarlokdoosjes, rammelaars, kinderbekers, etc. De meeste artikelen zijn er ook nog eens in meerdere thema’s, zoals bijvoorbeeld Nijntje of Woezel & Pip, om het zo nog beter te kunnen personaliseren. Ook voor het aanbod in geboortegeschenken geldt, in de winkel is veel om uit te kiezen en bij de leverancier kan altijd worden besteld.

Mocht u nog verdere vragen over ons aanbod op gebied van zilveren artikelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen, en anders zien we u graag eens in de winkel!

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route