Wekkers bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Een degelijke wekker voor een goede eerste indruk

Voor sommigen is het een onmisbaar hulpmiddel in de ochtend: de wekker. Hij kan het verschil maken tussen een goede eerste indruk en een ontmoeting die gedoemd is om te mislukken. Op dagelijkse basis moet men erop kunnen vertrouwen, en dus is het van waarde om in bezit te zijn van een degelijke wekker. Bij Juwelier Hazekamp kunt u nog altijd terecht voor betrouwbare wekkers van goede kwaliteit, met vrijwel iedere functie die u kunt bedenken.

Kwalitatieve wekkers met vele functies

Bij Juwelier Hazekamp hebben we verschillende wekkers van de merken Lorus, Atlanta, Seiko, Citizen en Mondaine. Met het assortiment van deze merken kunnen we u veel keuze bieden op gebied van kwaliteit en functies. In de winkel vindt u zowel simpele wekkers als hoogwaardige wekkers, en naast het fysieke aanbod in de zaak is er altijd de mogelijkheid om via de leveranciers een specifiek model te leveren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om de wekkers; zo zijn er wekkers die zichzelf op de juiste tijd zetten, met behulp van radiosignalen. Een mooie functie, aangezien dat betekent dat de wekker altijd goed staat. Met sommige soorten kunt u zelf kiezen met welk geluid u gewekt wilt worden, of waarmee u met de radio wakker kunt worden. Ook zijn er digitale wekkers die naast de tijd ook de datum en de temperatuur weergeven, om maar een beeld te geven van de opties rond een wekker. De exemplaren in ons aanbod zijn ook mooi in de vormgeving, wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is met zijn prominente plek op het nachtkastje.

De perfecte wekker, wij helpen u graag

Het beste kunt u gewoon een langskomen om te ontdekken wat we u kunnen bieden. Er is veel om uit te kiezen op locatie en we helpen u graag in het maken van een goede keuze. Mocht de perfecte wekker er voor u niet bij zitten in de winkel, dan kunnen we de catalogussen erbij pakken om te kijken of er toch iets voor u is. We nemen bij Juwelier Hazekamp graag de moeite. Als u nog verdere vragen hebt kunt u altijd contact met ons opnemen, en anders graag tot ziens.

Atlanta wekker     Radio-gestuurde Atlanta wekker     Lorus wekker met plafond- of muurprojectie

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor wekkers

Lijn

In onze winkel krijgt u de aandacht die u verdient

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route