Klokken bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Klokken als onmisbaar meubelstuk

De waarde van een klok besef je pas wanneer je even zonder zit. Een onmisbaar meubelstuk, tegenwoordig niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door de uitstraling die een klok heeft. Een klok kan heel veel emotionele waarde krijgen als het bijvoorbeeld jarenlang in de familie blijft. De klok heeft de laatste jaren steeds meer een decoratieve functie gekregen, mede vanwege het feit dat door technologie men steeds gemakkelijker toegang heeft tot tijdlezen en het functionele daardoor minder van belang is geworden. Vroeger had men daar niet overal de kans toe en speelde de functie van klokken een belangrijke rol. U zal merken dat wanneer u over bent gegaan tot de aanschaf van een klok, dat deze een plek zal krijgen waarvan hij niet meer is weg te denken.

Klassieke hangende en staande klokken, groot en klein

Bij Juwelier Hazekamp kunt u nog altijd terecht voor al uw klokken. We hebben een aantal mooie klassieke klokken in de winkel, zowel staande als hangende exemplaren. Onze staande klokken zijn in verschillende formaten leverbaar. Denk aan grote exemplaren, die als meubelstuk op zichzelf staan, maar ook kleinere voor op bijvoorbeeld uw bureau of dressoir. In onze juwelier verkopen wij onder andere de merken AMS, Atlanta, Kieniger, Junghans, Hermle,  Citizen, Seiko en Mondaine. Wij kunnen van deze merken alles leveren en hebben tevens fysiek in de winkel een grote collectie hangen. Bent u op zoek naar comptoises, friese straatklokken, snaaregulateurs, bakregulateurs, stoeltjesklokken of wandklokken? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Hangt uw klok hier niet bij? Dan kunnen we op basis van uw aanwijzingen en onze catalogussen altijd dé klok vinden die bij u past. Op uw verzoek en in overleg met onze leverancier kunnen we klokken eventueel op zicht laten komen.

Klokreparatie bij Juwelier Hazekamp

Naast de verkoop van nieuwe klokken kunnen wij ook uw kapotte exemplaren voor u repareren. Zie hiervoor de pagina over Klokkenreparaties. Om een goed beeld te krijgen van ons aanbod en service rondom klokken kunt u het beste gewoon eens binnenstappen, wij helpen u graag!

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route