Verlovingsringen & aanzoeksringen bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Het doen van een aanzoek aan je geliefde is voor iedere man een van de meest zenuwslopende momenten in zijn leven. Heeft u wel de juiste gelegenheid gekozen? Zal ze wel ja zeggen? En zal ze de aanzoeksring wel mooi vinden? Want ja, ook de ring is een belangrijk onderdeel van het aanzoek en het aanschaffen van een verlovingsring is makkelijker gezegd dan gedaan.

Oh zo ingewikkeld...

Er zijn namelijk nog best een aantal dingen waar men rekening mee dient te houden. Ten eerste is er de stijl van de ring. Moet het een moderne uitstraling hebben, of juist een klassiek model? En dan is er nog de keuze tussen een verlovingsring van geelgoud, roségoud en witgoud. Ook de steen in de ring is een onderwerp van discussie. Van oudsher is de saffiersteen een geliefde keuze, vanwege zijn blauwe kleur, die symbool staat voor een loyale relatie. Tegenwoordig maakt men vaak de keuze voor een briljant, die door zijn hardheid een eeuwige relatie symboliseert. En als dan de keuze voor de verlovingsring is gemaakt, dient zich een nieuw vraagstuk aan; welke maat moet de ring dan zijn? Er zijn verschillende manieren om achter de ringmaat te komen. Zo kunt u stiekem een ring van uw partner laten nameten, of als dat teveel risico is, kunt er ook een afdruk van maken in iets en het daarmee achterhalen. Mocht dat toch geen optie zijn, dan is het ook mogelijk om de verlovingsring achteraf op maat te laten maken.

Maar geen zorgen!

Zoals u al wel aanvoelt, bij het kiezen van de juiste ring komt nogal wat kijken. En dan is het fijn om te weten dat u er niet alleen voor staat. Wij van Juwelier Hazekamp hebben al vele jaren ervaring op dit gebied en weten voor elk koppel een geschikte verlovingsring te vinden. Door onze kennis van het vak, ons gevoel voor mensen en een uitgebreid assortiment kunt u op ons rekenen tijdens dit belangrijke proces. Wij nemen ook graag de tijd voor u en hebben een séparée ingericht om rustig met u alle mogelijkheden door te kunnen nemen. Onder het genot van een kop koffie komen we er samen wel uit. Mocht het dus zover zijn voor u, dan hopen wij u snel eens te mogen ontvangen!

We helpen u graag met de perfecte verlovingsring!

Samen met onze specialisten de perfecte verlovingsring vinden? U kunt contact opnemen via het contactformulier, het telefoonnummer of kom eens langs.

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route