Relatieringen bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Tegenwoordig zien wij steeds vaker dat mensen niet meer de voorkeur geven aan een uitgebreid, traditioneel huwelijk, maar kiezen voor het geregistreerde partnerschap. Maar ook voor deze vorm van een relatie geldt dat er best een ring bij mag komen kijken, zoals een relatiering. Bij een ring gaat het namelijk om de symboliek erachter. De ronde vorm van een ring wijst op de oneindigheid van een goede relatie, en de eventuele briljant geeft met zijn hardheid aan dat de relatie niet zomaar kapot gaat. En daarnaast gaat het er ook om dat jullie samen een speciale band hebben en dat willen jullie natuurlijk graag uitdragen naar de rest van de wereld. Een paar relatieringen blijft dus voor ieder koppel een mooie manier om de liefde te symboliseren, getrouwd of niet.

Alle nodige tijd

Het vinden van de juiste relatieringen kan nog best wel een uitdaging zijn. Bij Juwelier Hazekamp nemen wij deze zoektocht dan ook serieus en helpen wij u graag in het vinden van de juiste ringen. Wij hebben een mooie collectie aan relatieringen en vriendschapsringen en ook met onze trouwringen kunnen wij veel kanten op. We vinden het belangrijk om iedere klant een gewogen advies te geven en nemen hier dan ook graag de tijd voor. Onder het genot van een kop koffie nemen we samen met u plaats op onze séparée en gaan we op zoek naar de perfecte ring voor uw relatie. Zo hebben wij er alle vertrouwen in dat we er samen met u uit zullen komen.

Een mooi en speciaal paar relatieringen kopen?

Samen met de specialisten van Juwelier Hazekamp de perfecte relatiering vinden? Neem meteen contact op via het contactformulier, het telefoonnummer of kom eens langs.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route