Verliefd, verloofd, getrouwd met trouwringen van Juwelier Hazekamp

De karakteristieke trouwringen van Juwelier Hazekamp

Trouwringen GroningenEen ring kent geen begin of einde en staat symbool voor de eeuwigheid. Een diamant is door geen enkel ander materiaal te beschadigen en dat maakt het onverslijtbaar en onvergankelijk. Het vuur in een diamant staat voor de weerspiegeling van de eeuwig brandende vlam der liefde. Hiermee kan gezegd worden dat jullie liefde voor altijd is. Als de trouwringenspecialist van Groningen weten wij als geen ander hoe belangrijk deze trouwringen zijn. Om jullie zo goed mogelijk te helpen bij het kopen van trouwringen nemen wij hier alle tijd voor.

Oneindige trouwringen

Van klassieke tot excentrieke trouwringen, bij ons zijn er veel mogelijkheden om trouwringen te kopen. Wij hebben meer dan vier trouwringmerken in ons assortiment. Door de jaren heen hebben wij een goede band met onze leveranciers opgebouwd waardoor er veel mogelijk is bij Juwelier Hazekamp. Om een idee te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u kijken op de websites onderaan de pagina. Maar om te weten of een trouwring de juiste is, moet u hem passen. Kom daarom eens langs bij onze juwelierszaak.

Trouwringenspecialist van Groningen, sinds 1901

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen en gespecialiseerd in trouwringen. Kom daarom eens langs bij ons in de winkel. Met jaren aan ervaring op zak geven wij jullie vol passie een waardevol advies en de juiste achtergrondinformatie. Omdat jullie deze ringen na jullie bruiloft nog dagen, maanden en jaren gaan dragen, nemen wij graag de tijd voor het uitzoeken hiervan. Daarom hebben wij achter in onze zaak een séparée. In alle rust kunnen wij jullie persoonlijke wensen en voorkeuren bespreken. Zo kunnen we jullie zo goed mogelijk helpen. 

Wilt u meer weten over wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of kom eens langs om onze trouwringen te bekijken in Groningen.

 

Edel Design Gerstner Gettman

 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door trouwringen

Lijn

In onze winkel krijgt u de aandacht die u verdient

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route