Ringen bij Juwelier Hazekamp in Groningen

In het ringenaanbod van Juwelier Hazekamp heeft u ruime keuze uit damesringen, herenringen en kinderringen. U kies uit de materialen goud, zilver, titanium en aluminium, en de ringen zijn mogelijk gezet met parels of edelstenen, waaronder bijvoorbeeld briljant, saffier, smaragd en zirkonia. Met een ring kunt u vele kanten op. Het is een sieraad die zowel bescheiden, als heel uitbundig erg in het oog springt.

Merken en aanbod ringen

Wij verkopen onder andere de merken PAS Diamonds, Bernstein, Rosa Di Luca, Fjory, Boccia, CLIC en Boltjes & Boltjes. Daarnaast hebben we nog een groot aanbod merkloze ringen en kunt u ons opdracht geven om een eigen ontwerp te laten maken. In het aanbod aan trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen vindt u bijvoorbeeld de merken Gerstner, Gettmann en Edel Design. Van alle merken is door ons een selectie gemaakt die in de winkel aanwezig is. Deze bestaat uit vele verschillende stijlen, variërend van modern tot klassieke modellen. Voor iedere leeftijd en iedere smaak is er wel iets te vinden. In zowel goud als in zilver kunt u erg veel kanten op, en mocht uw ring er toch niet tussen liggen, dan is er de mogelijkheid om deze op te zoeken bij één van onze vele leveranciers of door onze goudsmid te laten maken.

Ring cadeau geven?

Koopt u de ring als cadeau voor iemand anders? Dan is het op maat leveren van de ring geheel onder service en dus gratis. Het aanmeten van ringen is echter een vaardigheid die heel precies komt. De maat van een ring is van veel verschillende factoren afhankelijk zoals de dikte van de band, de dikte van de knokkel, de vorm van de vinger, links of rechts dragen, temperatuur, etc. U begrijpt dat we dit graag in één keer goed willen aanmeten, vandaar dat we daar ook zelf de verantwoordelijkheid voor nemen. Het op de juiste maat leveren van uw ring is vaak een kwestie van een paar dagen. Het kan zijn dat uw ring niet op voorraad ligt bij onze leverancier en dat deze besteld moet worden. Hier vragen wij uiteraard uw geduld voor. Dit kan soms 2 tot 3 weken duren. Wanneer ringen speciaal gemaakt moeten worden, dan kan dit 4 tot 6 weken duren.

Ringen kopen in Groningen? Kom langs onze juwelier

Om echt te weten te komen wat het aanbod van onze juwelier is kunt u het beste gewoon eens langs komen. Samen met onze collega’s, die altijd rustig de tijd voor u nemen, zult u ongetwijfeld iets vinden wat bij u past. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen, en onze deur staat gewoon voor u open! U kunt ons vinden in het centrum van Groningen, aan de A-kerkhof 41, nabij de Vismarkt.

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route