Hangers bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Zilveren en gouden hangers voor colliers

Hangers zijn een leuke en gemakkelijke manier om de stijl van uw sieraden aan te passen naar de gelegenheid. Bij Juwelier Hazekamp vindt u veel verschillende soorten hangers voor aan colliers. De materialen waarin we deze artikelen verkopen zijn zilver, goud en titanium. In zowel zilver als in goud hebben wij veel in huis en het aanbod loopt erg uiteen. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden in onze juwelier.  

Hangers van mooie merken

Bij Juwelier Hazekamp vindt u de meest prachtige hangers van de merken Bernstein, Pas Diamonds, Rosa di Luca, Koning van BuulBoccia en Boltjes en Boltjes. Door het grote aanbod van veel verschillende soorten hangers kunt u bij ons voor vele doeleindes terecht. Zo zijn er de fantasiehangers in zowel zilver als goud en in veel verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Ook hebben wij een groot aanbod in hangers met verschillende edelstenen, waaronder ook briljant, zirkonia en marcasiet, of prachtige hangers waarin een parel is verwerkt. Dit zijn natuurlijk veelal hangers met als doeleinde om een mooi sieraad te zijn, maar ook hangers met een ander nut vindt u bij ons. Zo zijn er veel verschillende graveerplaatjes in ons assortiment, net als medaillons om een foto in te bewaren. Ook kunt u bij ons terecht voor gedenksieraden, waar u bijvoorbeeld de as van een overleden dierbare in kunt verwerken. Tenslotte hebben wij ook een groot aanbod aan bedels voor een persoonlijke hanger.

Van oude naar nieuwe sieraden

Bij Juwelier Hazekamp bieden we u ook de optie om uw bestaande sieraden te laten verwerken in een nieuw sieraad. Bijvoorbeeld een oude ring naar een nieuwe hanger. Het komt vaak voor dat men een oude trouwring of een ander dierbaar sieraad in een hanger laat maken om het zo nog draagbaar te houden. Hiervoor kunt u bij onze juwelier terecht. Kom eens bij ons langs, dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

Om echt te weten te komen wat het aanbod van onze juwelier is kunt u het beste gewoon eens langs komen bij ons in Groningen. Samen met onze collega’s, die altijd rustig de tijd voor u nemen, zult u ongetwijfeld iets vinden wat bij u past. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze deur staat gewoon voor u open!

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route