Colliers bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Het dragen van colliers is een traditie die naar schattingen al meer dan 40.000 jaar terug gaat. Wij van Juwelier Hazekamp dragen daar met plezier ons steentje aan bij. Met een breed assortiment voor zowel damescolliers, herencolliers en kindercolliers hebben wij voor iedere wens wel iets in huis. Dat kunnen prachtige klassieke colliers zijn of juist hele mooie moderne fantasiecolliers, u kunt bij ons eigenlijk alle kanten op. In zowel goud als zilver is er erg veel om uit te kiezen en voor de mensen met allergieën is er ook een selectie aan titanium en aluminium in huis.

Type colliers en de verschillende stijlen

De colliers de we in onze winkel verkopen zijn te verdelen in omega-colliers, spangen, snoerkettingen (parels of kralen), slangencolliers en de vele schakelcolliers. Deze zijn weer verder onder te verdelen in de verschillende soorten schakels, waaronder gourmette, Venetiaans, figaro, koningsschakels en ook vele fantasieschakels. Daarnaast zijn er ook colliers om een hanger aan te dragen bij ons te vinden. De merken die we verkopen zijn o.a. Bernstein, Rosa di Luca, Fjory, Koning van Buul, Boccia, CLIC, en Boltjes & Boltjes. De stijlen in onze collectie zijn divers, van moderne tot aan tijdloze sieraden. Voor zowel jong als oud hebben we u veel te bieden, voor iedereen iets passends. En met jong bedoelen we ook echt jong, want zelfs voor de kleine kinderen is er iets te vinden. Door zelf een zorgvuldige selectie te maken voor ons assortiment zijn we in staat om een zeer divers en tevens smaakvol aanbod te realiseren.

Colliers kopen in Groningen? Kom langs onze juwelier

U kunt bij Juwelier Hazekamp vele kanten op en met onze website kunt u al een goede impressie krijgen van ons aanbod, maar het echte werk begint natuurlijk pas in de winkel. Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden of staan de colliers die u zoekt er niet tussen, dan raden wij u aan om gewoon eens langs te komen. We zijn een zaak die met u mee denkt in uw keuze. Met de kennis en ervaring van ons personeel is er voor iedereen iets te vinden. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen, en anders ontvangen wij u graag bij ons in de winkel in het centrum van Groningen, aan de A-Kerkhof nabij de Vismarkt.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons aanbod in colliers. In de winkel hebben wij natuurlijk nog veel meer staan, dus als u benieuwd bent naar de rest van de collectie hopen wij u graag eens te zien!

img

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route