Armbanden bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Bij Juwelier Hazekamp vindt u armbanden in allerlei verschillende soorten, zowel damesarmbanden, herenarmbanden en kinderarmbanden. Wij hebben een breed assortiment en nemen graag de tijd om iets te vinden waar u als klant écht blij van wordt. Voor iedere smaak en voor iedere portemonnee hebben wij iets leuks. Denk eraan dat u de armband in de juiste maat aanschaft. Zo beleefd u in de toekomst nog meer plezier bij het dragen van uw sieraad!

Variërende stijlen en soorten

Zo zijn de armbanden er in veel verschillende stijlen. Dat varieert van de moderne, Italiaanse stijlen naar de klassiekere stijlen (zoals marcasiet of jasseron) en de tijdloze armbanden zoals slavenarmbanden, of exemplaren met parels. De materialen die wij verkopen zijn goud, zilver en een kleinere keuze aan titanium, aluminium, leder en staal. De armbanden in ons assortiment zijn er dan ook in veel verschillende types. Dat begint bij schakelarmbanden, in allerlei mogelijke soorten schakels. Wilt u een gepersonaliseerde armband, dan kunt u kiezen voor een plaatarmband, met ruimte voor een gravure. Dan zijn er nog de geregen parelarmbanden en de kraalarmbanden van bijvoorbeeld bloedkoraal, voor iedereen die van tijdloze sieraden houdt. Ook op het gebied van slavenarmbanden hebben wij veel keuze, in zowel goud als zilver, hol en massief en in verschillende breedtes. In goud zijn er vele mogelijkheden van verschillende soorten banden, geel-, wit- en roségoud en zettingen met prachtige edelstenen. Ook voor speciale, persoonlijke wensen kunnen we veel voor u betekenen.

Armband merken

Om een idee te krijgen van ons aanbod in armbanden kunt u eens rondkijken bij de merken die we verkopen. Deze merken zijn Rosa Di Luca, Fjory, PAS Diamonds, Koning van Buul, CLIC, Boccia, Boltjes en Boltjes, en Bjoy. Van deze merken hebben wij een eigen selectie gemaakt die we op voorraad in de winkel hebben, maar mocht u iets hebben gezien wat wij niet fysiek in de winkel hebben liggen, kan dat in de meeste gevallen, eventueel op zicht, besteld worden. Op deze manier hopen we iedereen iets geschikts te kunnen bieden.

Armbanden kopen in Groningen? Kom langs onze juwelier

Het bovenstaande is natuurlijk slechts een beperkte omschrijving van ons hele aanbod armbanden en staat in schril contrast met onze voorraad in de winkel. We adviseren u dan ook graag om gewoon eens langs te komen. Door onze brede assortiment en verkopers met kennis en ervaring, die graag met u meedenken in uw wensen, twijfelen wij er niet aan dat er voor een ieder iets moois te vinden is. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, en anders ontvangen wij u graag in onze winkel in het centrum van Groningen aan de A-Kerkhof, nabij de Vismarkt.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons aanbod. Er is natuurlijk nog veel meer, en als u benieuwd bent naar de rest van onze armbanden, kunt u het beste gewoon eens langskomen!

armbanden

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route