Juwelier Hazekamp Groningen: liefde voor en door sieraden

Sieraden werden vroeger gezien als een teken van macht en rijkdom. Maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. Of u nu op zoek bent naar een accessoire voor een outfit of een mooi sieraad met een symbolische waarde, bij Juwelier Hazekamp bent u aan het goede adres. Door onze brede collectie kunt u verschillende sieraden uit allerlei prijsklassen kopen. Ook voor reparatie van sieraden kunt u bij ons terecht.

Onze collectie sieraden

Sieraden voor speciale momenten bij dé Juwelier van Groningen

Als u op zoek bent naar een speciaal cadeau, neem dan eens een kijkje bij ons in de winkel. In ons assortiment vindt u verschillende kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Uw cadeau krijg een symbolische betekenis wanneer u deze op een speciaal moment krijgt of geeft. Het is blijvend en daarom ook het ultieme cadeau voor elk moment dat voor u van waarde is. U kunt hierbij denken aan sieraden voor een huwelijk, de geboorte van een kind of een behaald doel. Onze sieradencollectie bestaat onder anderen uit de volgende merken: Rosa di Luca, Clic, Karma, Apothekersteken.

Sieraden reparatiesSieradenreparatie

Bij Juwelier Hazekamp Groningen kunt u uw sieraden vakkundig laten repareren. Iedereen heeft wel een bepaald sieraad met een emotionele waarde. Ze hebben een verhaal of een herinnering die erbij hoort. Wanneer deze kapot gaat, wilt u graag dat er voorzichtig mee wordt omgegaan en dat het na reparatie is zoals het was. Vakmanschap en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij voeren de reparatie graag voor u uit.

Sieraden taxatie

Bent u benieuwd naar de prijs? Dan kunt u bij Juwelier Hazekamp Groningen een taxatie laten uitvoeren. Een taxatie is een oordeel over de echtheid, de kwaliteit en de ouderdom van uw sieraad. Omdat het voor u geen alledaagse zaak is, nemen wij graag de tijd om u uit te leggen waarom we tot een bepaalde conclusie zijn gekomen. Wilt u meer weten over onze reparaties en taxatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route