Sieradenreparatie bij Juwelier Hazekamp

Bij Juwelier Hazekamp kunt u voor vrijwel alles op gebied van service rond uw sieraden terecht. Onze goudsmid in eigen atelier voert de werkzaamheden uit en dat maakt dat er veel mogelijkheden zijn. Voor het laten repareren van uw sieraden kunnen wij u altijd van dienst zijn. Een geknapt collier of armband, een verloren steen uit uw ring of een oorknop zonder steker, alle mogelijke soorten reparaties voeren we graag voor u uit. Heeft u dus een kapot sieraad liggen, schroom niet om langs te komen. We zullen samen met u gaan beoordelen wat de beste oplossing is, en dat wordt hier dan in eigen beheer uitgevoerd. Zodoende kunnen we ook verzekeren dat u de sieraden veilig kunt achterlaten.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een bestaand sieraad, zoals een erfstuk, graag aangepast zou hebben naar uw eigen wens. Ook zulke reparaties voeren wij graag voor u uit. Het vergroten of verkleinen van een ring of ander sieraad, het verwerken van een sieraad in iets nieuws, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor alle reparaties rond bestaande sieraden geldt dat wij graag in de winkel, samen met u, een beoordeling maken van de uit te voeren reparatie. Zo kunnen wij samen met u bepalen wat het verstandigst is om te gaan doen en kunnen we in goed overleg alle mogelijke zorgen wegnemen. We vinden het erg belangrijk dat iedere klant met een tevreden gezicht de winkel weer verlaat, en op deze manier proberen wij dat te waarborgen. Dus heeft u wensen rond uw sieraden, we zien u graag eens in de winkel!

Onderhoud & Controle

Van nieuw gekochte sieraden heeft u natuurlijk het liefst zo lang mogelijk plezier, en daar helpen wij u graag bij. Onderhoud van sieraden is belangrijk, niet alleen voor de sieraden zelf, maar ook voor uw eigen gezondheid. Onreine sieraden kunnen een bron van bacteriën zijn, zeker bij dagelijks gebruik. Het laten reinigen of polijsten van uw sieraden doen we dan ook graag voor u, en daar kunt u in de meeste gevallen gewoon op wachten.

Daarnaast zijn bij sieraden met een of meerdere stenen de zettingen altijd een zwakke plek. Het is dan ook belangrijk dat u deze eens in de zoveel tijd, het liefst om het halfjaar, laat controleren. Dat kost ons hooguit twee minuten en dat kan voorkomen dat u op een dag een steen verliest. Hiervoor kunt u gewoon langskomen en dan controleren wij de zettingen graag voor u. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Beoordelen & Taxeren

Ook kunt u bij ons terecht met sieraden waarvan u niet zeker bent van de waarde. Dat kan van kleine dingen zoals laten beoordelen of iets echt of nep goud is, of bijvoorbeeld het controleren van de echtheid van een briljant, tot aan volledige taxaties. Wettelijk gezien kunnen wij u geen bindende taxatie bieden, in de zin van dat een verzekeraar daar waarde aan moet hechten. Verder kunnen wij u wel op basis van ons vakmanschap en kennis van de markt een uitgebreide taxatie bieden, zodat u een beeld krijgt van de waarde van uw sieraden.

En verder...

De service die we onze klanten willen bieden op gebied van sieraden laat zich lastig onderverdelen in verschillende diensten, en dat komt omdat wij eigenlijk maar één dienst willen leveren, namelijk die van het tevreden houden van onze klanten. Mocht het dus zo zijn dat u een verzoek heeft wat niet in bovenstaande categorieën past, ook dan hopen wij van harte dat u toch bij ons langs komt. Op basis van onze kennis en passie voor het vak komen we vrijwel altijd tot een gepaste oplossing, dan wel een idee van hoe u elders verder geholpen kunt worden. Twijfel dus niet om gewoon eens binnen te stappen, wij helpen u graag!

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route