Horlogereparatie bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Het kan natuurlijk altijd gebeuren, en zelfs de beste overkomt het… een kapot horloge. Het is dan fijn om te weten dat er een goede juwelier is waar u altijd terecht kunt met uw kapotte horloge. Wij hebben veel kennis en kunde in huis om de kleinere reparaties zelf uit te voeren. Wanneer een uurwerk niet door ons zelf te herstellen is, dan kunnen wij uw horloge ter reparatie opsturen. Horloges die bij ons gekocht zijn zullen wij, zo mogelijk onder garantie, terug sturen naar de desbetreffende leverancier. Indien er geen sprake meer is van garantie wordt er op voorhand een kostenindicatie met u afgesproken, of u krijgt een prijsopgave aangeboden ter goedkeuring. Horloges die niet bij ons gekocht zijn, maar wel tot ons assortiment behoren kunnen wij ook voor u naar onze leveranciers sturen. Voor horlogemerken die niet tot ons assortiment behoren hebben wij een vakkundig horlogemaker in dienst. Deze kan u eveneens voor reparaties van een prijsopgave voorzien, welke uiteraard geheel vrijblijvend is. Is het uw glas wat beschadigt is? Ook dat kunnen we voor u oplossen. In dat geval sturen wij hem op naar onze horlogeglazen leverancier om het glas te laten vervangen. Nagenoeg ieder probleem rondom uw horloge kunt u bij ons laten verhelpen, dus heeft u een kapot horloge, schroom niet om eens bij ons langs te komen.

Batterijenwissel

Ook het laten vervangen van uw horlogebatterij is geen enkel probleem. Dit doen wij zelf en daar kunt u zelfs op wachten. Gemiddeld kost het zetten van een nieuwe batterij ons 15 minuten werk, afgezien van hoe druk het is. Het is dus gebruikelijk dat men voordat zij de stad in gaan het horloge bij ons brengen en hem dan later op de dag weer op komen halen. Het laten vervangen van een batterij kost u 9 euro. U kunt ook uw duikershorloge bij ons achterlaten voor een batterijwissel, alleen duurt het vervangen langer omdat het bij de fabrikant moet worden uitgevoerd. De kosten hiervan komen vaak op een bedrag uit van rond de 50 euro, afhankelijk van het merk.

Lees meer over horloge batterij vervangen in Groningen.

Horlogebanden

Met zaken rondom uw horlogeband kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij hebben een grote voorraad aan lederen horlogebanden in huis, dus als u aan vervanging toe bent kunt u bij ons terecht. Mochten wij het gewenste bandje niet op voorraad hebben, dan is er altijd nog de mogelijkheid het te laten bestellen. Naast lederen banden hebben wij ook rubberen banden, stalen banden en ‘fixoflex’ banden, dus er zou keuze genoeg moeten zijn. Bent u dus toe aan nieuwe band, dan helpen wij u graag. Stalen banden op de juiste maat maken kunt u ook door ons laten doen. Hier rekenen wij 5 euro voor, en daar kunt u op wachten. 

Wij van Juwelier Hazekamp vinden het erg belangrijk om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Heeft u een reparatie liggen waarvan u niet zeker weet of wij u kunnen helpen, ook dan ontvangen wij u graag eens in de winkel. Met onze kennis en passie voor het vak kunnen we vaak wel een passende oplossing vinden, dus twijfel niet om eens langs te komen.
 

rsz rsz img
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route