Horloge batterij vervangen

Bij Juwelier Hazekamp in het centrum van Groningen kunt u de hele dag door terecht voor het laten vervangen van uw horlogebatterij. Dit doen wij zorgvuldig en daar kunt u zelfs op wachten. Gemiddeld kost het zetten van een nieuwe batterij ons 15 minuten werk, afgezien van hoe druk het is. Het is gebruikelijk dat men voordat zij de stad Groningen in gaan het horloge bij ons brengen en hem dan later op de dag weer op komen halen.

Het laten vervangen van een batterij kost u €9,- Graag leveren wij het horloge ook weer in goede staat bij u af. Dat betekent dat naast het vervangen van uw batterij ook de waterdichtheid wordt gecontroleerd. Mocht de pakking waarmee het uurwerk wordt afgesloten niet meer goed zijn werk doen, dan vervangen we deze ook meteen voor u. Tevens is het schoonmaken van uw horloge is bij ons geen uitzondering mocht dat nodig zijn. Uiteraard zetten we uw horloge ook weer op de juiste tijd en datum. Op deze manier doen wij graag ons best om uw horloge zo verzocht mogelijk weer af te leveren, zodat u zonder omkijken weer kunt gaan genieten van uw horloge.

Duikershorloges batterij vervangen

Ook voor het vervangen van de batterij van een duikhorloge kunt u bij ons terecht. Duikhorloges dienen vanwege de normering getest te worden op waterdichtheid na batterijvervanging. Dit gebeurt in het horloge service centrum. Wij kunnen dit vaak binnen 2 weken voor u gereed hebben. U heeft dan weer garantie op waterdichtheid, waardoor u weer met een veilig gevoel kunt duiken. Kosten voor het vervangen van een batterij voor een duikhorloge ligt op +/- €49,50.

Meer aan de hand?

Natuurlijk hopen wij dat het uurwerk na het vervangen van de batterij weer loopt. Als het uurwerk niet loopt, dan heeft dit een andere oorzaak. Wij plaatsen batterijen van de hoogste kwaliteit en volgens vakkundige procedures. Wanneer een uurwerk onverhoopt later toch weer stopt met lopen, zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor het defect. Uiteraard kunnen wij geheel vrijblijvend en prijsopgave doen voor horlogereparatie.

Andere batterijen

Ook vervangen wij de batterijen van bijvoorbeeld uw autosleutels, kookwekker, tafelklokje, rekenmachine of andere apparaten. Standaard vanaf een €9,- per batterij of lithiumcel.

We helpen u graag
Kortom; mocht u een mankement rond uw horloge hebben, zij het de batterij of een andere oorzaak, wij zijn u graag van dienst.

Kom langs Juwelier Hazekamp aan de Vismarkt in Groningen.

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route