Service bij Juwelier Hazekamp

Meedenken en echte oplossingen bieden

Service is iets wat bij Juwelier Hazekamp eigenlijk altijd centraal staat in wat we doen. Wij zijn ervan overtuigd dat een extra stapje zetten voor wie er ook maar binnenkomt alleen maar goeds brengt en we doen dat met heel veel plezier. Meedenken met onze klanten en tot een échte oplossing proberen te komen is iets wat ons veel energie geeft en het bieden van service is iets dat daar onlosmakelijk mee verbonden is. 

Brede service bij Juwelier Hazekamp

Rond sieraden en uurwerken is veel te onderhouden en dus proberen wij ook een zo breed mogelijk pakket aan service te bieden. De verschillende soorten services zijn te omvatten als;

Voor de meeste zaken kunt u dus eigenlijk altijd op ons rekenen. Heeft u een probleem of een wens waarvan u de oplossing niet op de website terugziet komen, dan hopen wij u nog steeds te kunnen helpen. We denken graag met u mee en met de ervaring en kennis van ons personeel kunnen we vaak iets voor u betekenen.

Reparaties als service

In de winkel zijn verschillende werkplaatsen aanwezig, voor zowel horloges als voor sieraden. Op de begane grond is een werkbank voor horlogereparaties en de kelder is ingericht als werkplaats voor een goudsmid, met alle nodige instrumenten. Dat betekent dat veel reparaties in de zaak kunnen worden uitgevoerd. Het winkelpersoneel is in staat om verschillende services voor u uit te voeren en daarnaast is een goudsmid in dienst voor het echte vakwerk rond uw sieraden. Op deze manier kunnen wij u professionaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen over vragen rond ons service, en anders bent u van harte welkom in onze winkel. Ons team staat voor u klaar, en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Service

Lijn

In onze winkel krijgt u de aandacht die u verdient

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route