Goud- en Zilverreparaties bij Juwelier Hazekamp in Groningen

Reparaties door een goudsmid

Elke reparatie vereist zijn of haar aandacht, danwel specialisme. Daarom worden bij Juwelier Hazekamp uw reparaties door onze eigen goudsmid in huis uitgevoerd.  Wij kunnen hierdoor garanderen dat uw reparaties deskundig en met garantie (bij normaal gebruik) van een jaar worden afgeleverd.

Juwelier Hazekamp voor uw reparaties op maat

Bij het aannemen van een reparatie is het belangrijk dat we samen met u beoordelen wat er gerepareerd moet worden en wat de staat van het sieraad is. Het kan namelijk zijn dat er meer slijtage, beschadigingen of werk aan een sieraad zit dan dat op het eerste oog zichtbaar is. Door in uw bijzijn het sieraad te controleren kunnen we samen bepalen wat de staat is, wat gerepareerd moet worden en welke kosten daar bij horen. Op basis van ons jaren lange ervaring kunnen we u vaak direct aangeven wat er precies gerepareerd moet worden. Bij zeer deskundig vakwerk is het mogelijk dat we de reparatie uitvoeren op basis van een prijsopgave. Hiervoor gaat uw sieraad eerst naar een specialist en krijgt u van ons een prijsopgave alvorens we over gaan tot reparatie. Dit vraagt soms even extra tijd, wat hoort bij de deskundigheid.

Mogelijke reparaties bij Juwelier Hazekamp

Bij Juwelier Hazekamp kunt u terecht voor verschillende reparaties. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten en verkleinen van ringen, dit kan door middel van een stuk tussen solderen, danwel oprekken of stuiken (in elkaar drukken), het vervangen of herstellen van de zettingen van stenen in sieraden (de zetting houdt de steen vast in het sieraad en heeft vaak het meeste te lijden), het vervangen van stenen (briljant, zirkonia, robijn, saffier, parels, smaragd, bloedkoraal, agaat, synthetische stenen etc.), een sluiting herstellen van een armband, oorbel of collier of het aanbrengen van een extra veiligheid (8-tje of kettinkje) en het verlengen of inkorten van armbanden of colliers. Kortom, u kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparaties.

Opdrachten uitgevoerd door een goudsmid

Naast reparaties voeren wij ook werk in opdracht uit. Wie wil er nou niet een uniek geheel gepersonaliseerd sieraad? U heeft een idee, wij voeren het uit. Op basis van uw aanwijzingen, onze bestaande collectie, schetsontwerp en jarenlange ervaring komen we samen met u tot een sieraad die geheel conform uw wensen wordt gemaakt. Elk sieraard is hierdoor uniek en verdient zijn of haar tijd en aandacht. Wij voeren dit uiteraard uit op basis een door u goedgekeurd ontwerp en prijsopgave.

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route