Gaatjes in uw oren laten schieten?

Dan bent u bij Juwelier Hazekamp aan het goede adres

Voor het schieten van gaatjes bent u bij Juwelier Hazekamp in Groningen aan het juiste adres. U kunt in principe altijd terecht om gaatjes te schieten, het is dus niet nodig om apart een afspraak te maken. Houdt er echter wel rekening mee dat het op zaterdag vanwege drukte soms niet direct lukt.

juwelier hazekamp gaatjes schieten

Bij het laten schieten van een gaatje komt natuurlijk het een en ander kijken. We voorzien u graag van de nodige informatie vooraf.

Het maakt verder niet uit hoeveel gaatjes u eventueel al heeft, een tweede of derde erbij is namelijk geen probleem. Ook kunnen we dichtgegroeide gaatjes weer opnieuw doorprikken. Maar nogmaals: we mogen niet in het kraakbeen schieten.

De oorbel die we in uw oor schieten moet minimaal 6 weken in uw oor blijven. Dit heeft te maken met de kans op het dichtgroeien van het gaatje. De oorbel die we schieten is gemaakt van chirurgisch staal. Eerder waren dit altijd zeer eenvoudige knopjes, maar tegenwoordig kunt u kiezen uit zilver- en goudkleurige knopjes en eventueel met een gekleurd steentje erin of gewoon een stalen bolletje. Op het moment dat u een steker heeft gekozen, bepalen we samen waar het gaatje moet komen. We zetten een stipje op uw oor, zodat u in de spiegel kunt zien waar het zal gaan komen. Als het gaatje is geschoten krijgt u van ons de benodigde schoonmaakvloeistof mee. We schieten met 1 schietpistool 1 gaatje per keer. Al met al duurt dit vaak slechts 5 á 10 minuten.

Bent u geïnteresseerd in het laten schieten van gaatjes? Bij Juwelier Hazekamp bent u in goede handen.

Heeft u toch nog vragen na het lezen van de tekst? Aarzel dan niet om CONTACT met ons op te nemen, onze professionals staan paraat en we helpen u graag!

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route