Gala Juwelier Hazekamp

Juwelier Hazekamp op uw evenement

Vorig jaar werden wij door een klant uitgenodigd om aanwezig te zijn op een groot gala en daar een bijdrage te leveren aan de exclusieve sfeer. Alle champagneglazen van de gasten waren voorzien van een glimmende steen. Van alle aanwezige gasten hadden er 2 een echte briljant in hun glas. Een aanwezig diamantair heeft alle stenen getest. Voor de winnaars met de echte steen lagen verschillende monturen klaar waarin we ter plaatse de briljant gezet hebben en de ring op maat hebben afgeleverd. Gelijktijdig hebben we de sieraden van de gasten gecontroleerd op slijtage en zettingen van stenen, en gepoetst en gepolijst, zodat ze weer glommen als nooit te voren.

Ook dit jaar waren wij weer van harte uitgenodigd en hebben we een doos met speciaal geselecteerde horloges meegenomen. Tijdens het diner konden de genodigden door middel van een spel kans maken op een prachtig horloge. De twee verkozen 2 winnaars, die elk een horloge mochten uitzoeken, hebben we ter plaatse voorzien van een horloge met een persoonlijke gravure. Ook hebben we wederom de sieraden van de gasten gecontroleerd, gepoetst en gepolijst. We kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde avond.

Lijkt dit u ook leuk voor uw bedrijf of evenement? Neem dan vooral contact met ons op. 
Graag denken we met u mee over een exclusieve en verrassende invulling

Neem contact met ons op

Gala Juwelier Hazekamp

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

 

 

Juwelier Hazekamp
Header gala uitgelicht
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route