AAN ALLE MOOIE DINGEN KOMT OOIT EEN EINDE: VANAF 1 JANUARI 2020, SLUIT JUWELIER HAZEKAMP HAAR DEUREN.

 

sluitingsfoto

Aan alle mooie dingen komt ooit een einde en dat geldt ook voor Juwelier Hazekamp. Sinds 1901 zijn wij een zaak van vertrouwen waar tegenwoordig al weer de derde, vierde en vijfde generatie rondloopt, maar op 1 januari 2020 wordt dit stukje Groningse familiehistorie voorgoed afgesloten. Dat is een lange periode geweest, een periode van ruim 118 jaar, waarin we iets hebben kunnen opbouwen waar we trots op zijn. Waarin we een waardevolle band hebben opgebouwd met u als klant en met de stad Groningen. Waarin we altijd ons beste beentje voor hebben gezet. Voor ons is dit een heel erg bijzonder tijdperk dat straks afgesloten gaat worden. U mag dan ook best weten dat dit besluit met de nodige pijn in het hart is genomen. 

De reden voor ons besluit om te stoppen met ons bedrijf is een opsomming van meerdere factoren. Zo speelt de veranderende markt van vandaag de dag een belangrijke rol in ons besluit. De wensen en verwachtingen van de consument ontwikkelen zich op hoog tempo en dat vraagt de ondernemer om ingrijpende veranderingen in de bedrijfsvoering door te zetten. In de meeste gevallen gaat dit gepaard met een serieuze investering. Hier komt nog eens bij dat onze pater en mater familias binnenkort gaan genieten van hun welverdiend pensioen. De kennis en ervaring die we hiermee gaan missen en zouden moeten proberen te vervangen is buitengewoon kostbaar. 

De rode draad in dit verhaal is die van geldzaken. Na veel scenario’s te hebben geschetst en deze van meerdere kanten te hebben onderzocht, moeten we ons er bij neerleggen dat de keuze gemaakt dient te worden tussen stoppen met ondernemen zoals we doen, of onze vrijheid verkopen aan een externe partij. In dat geval houden we liever de eer aan onszelf en kiezen we voor het eerste. 

Het zou kunnen dat deze mededeling vragen bij u oproept, zoals bijvoorbeeld over eigendommen die bij ons liggen, of waar u voor bepaalde zaken straks elders terecht kunt. Kom met deze vragen vooral bij ons, we helpen u er graag mee. Contact opnemen kan volgens de vertrouwde kanalen, telefonisch via 050-3121607 of mailadres: info@juwelierhazekamp.nl. Wanneer deze kanalen verdwijnen volgt hier een nader bericht over. 

Bedankt voor het plezier

En dan tot slot willen wij graag al onze klanten bedanken voor het plezier dat jullie ons hebben gegeven in het werk tijdens al deze jaren van dienst. De passie voor het vak kan een ondernemer goed op weg helpen, maar zonder een stevige basis aan trouwe en prettige klanten houdt het snel op. Een dergelijke basis hebben wij hier altijd in grote aanwezigheid gevoeld en dat is voor ons een drijvende kracht geweest. Al deze jaren hebben wij gewerkt met liefde voor het vak en met liefde voor de klant. Zonder u was het niet mogelijk geweest. 


 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Juwelier Hazekamp - Uw trouwringen specialist

Juwelier Hazekamp
juwelier Hazekamp Groningen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route