Seiko bij Juwelier Hazekamp

Seiko is een Japanse onderneming, vooral bekend om zijn horloges. Het bedrijf is in 1881 begonnen met een juwelier. Vanaf 1892 besloot Seiko om klokken te gaan produceren en in 1924 rolde het eerste polshorloge van de band. In 1969 ontwikkelde Seiko het eerste quartz horloge dat geschikt was voor massaproductie. Ook vandaag de dag blijft Seiko innoveren. Zo hebben zij horloges ontwikkeld met het zogenoemde 'kinetic' mechanisme, wat ervoor zorgt dat het uurwerk volledig werkt op de dagelijkse bewegingen die men maakt. Recent heeft Seiko de nieuwe Astron geïntroduceerd, het eerste horloge dat alle 39 officiële tijdszones herkent.

Elite Dealer van Seiko

Juwelier Hazekamp is Elite Dealer van Seiko waardoor wij de Elite Collection in ons assortiment mogen voeren. Dit zijn exclusieve horloges die alleen verkocht worden bij de Elite Dealer. Verder worden door ons ingeleverde reparaties van Seiko horloges met voorrang uitgevoerd. Een van nieuwste horloges die wij onlangs binnen hebben gekregen is de Seiko Presage. Een prachtige automaat met een erg chique uitstraling. Als u door scrollt vindt u nog meer horloges uit de Seiko collectie. 
 

pos presage spb j l


Bent u geïnteresseerd?

Bent u benieuwd naar de producten van Seiko? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Seiko kunt u altijd contact met ons opnemen. Een impressie van de Seiko collectie hebben wij hier op onze website staan, om u een idee te geven van wat wij in huis hebben. Hoewel wij niet verkopen via onze website, kunt u wel contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om via de website van Seiko uw product te bestellen en hem later in de winkel op te halen. In hun online boutique vindt u alle mogelijke modellen beschikbaar voor deze service; seiko.nl/online-boutique

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route