Rosa Di Luca bij Juwelier Hazekamp

Rosa Di Luca: tijdloos mooi en perfect combineerbaar

De modieuze sieraden van Rosa Di Luca zijn van Italiaanse oorsprong. De Italiaanse designers van Rosa Di Luca volgen de internationale trends op het gebied van mode en accesoires. Verder vinden zij wereldwijd inspiratie op de straat, bij fashionshows, catwalks en bij fashionista’s en celebrities. Het resultaat is een collectie aan betaalbare en trendy sieraden, waaronder ringen en armbanden. Deze sieraden worden gemaakt van het eerste gehalte zilver (925) en worden veelal gecombineerd met zirkonia stenen. Het zilver wordt afgewerkt met een laag rhodium, wat het sieraad een prachtige witgouden glans geeft. De collecties van Rosa Di Luca bevatten verder ringen, oorstekers, hangers, colliers, armbanden en de zogenaamde treasures, een leren armband met schuifbedels. Kiest u voor het merk Rosa Di Luca, dan bent u verzekerd van kwalitatieve ringen, armbanden en andere sieraden waar u jaren plezier van zult hebben.

De collectie van Rosa Di Luca

Daarnaast hebben wij de ‘diamant in zilver’ collectie van Rosa Di Luca in huis. Zoals de naam al een beetje verklapt, gaat het hier om sieraden met briljant gezet in zilver. Door het briljant in zilver te zetten in plaats van het gangbare goud, kan de prijs voor deze juwelen laag worden gehouden. Deze collectie bestaat uit onder andere ringen, oorstekers en hangers voor colliers. Bent u nieuwsgierig naar wat Rosa Di Luca allemaal te bieden heeft? Op hun vernieuwde website kunt u rondkijken en de verschillende collecties ontdekken. Neem een kijkje op Rosa Di Luca om inspiratie op te doen of te oriënteren!

Ervaar Rosa Di Luca zelf!

Kom gerust eens lang bij Juwelier Hazekamp in Groningen om de sieraden van Rosa Di Luca zelf te proberen. Wij hebben een collectie in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Is uw favoriete sieraad niet op voorraad? Dat is geen enkel probleem, Juwelier Hazekamp kan deze speciaal voor u bestellen. Voor verdere vragen over de Rosa Di Luca collectie kunt u altijd contact met ons opnemen. Nieuwsgierig naar de huidige voorraad in onze winkel? Juwelier Hazekamp is bereikbaar op 050 - 312 16 07.

Ik kom graag langs!

Rosa Di Luca

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route