Rosa Di Luca bij Juwelier Hazekamp

De modieuze sieraden van Rosa di Luca zijn van Italiaanse oorsprong. De Italiaanse designers van Rosa di Luca volgen de internationale trends op het gebied van mode en accesoires. Verder vinden zij wereldwijd inspiratie op de straat, bij fashionshows, catwalks en bij fashionista’s en celebrities. Het resultaat is een collectie aan betaalbare en trendy sieraden. Deze sieraden worden gemaakt van het eerste gehalte zilver (925) en worden veelal gecombineerd met zirkonia stenen. Het zilver wordt afgewerkt met een laag rhodium, wat het sieraad een prachtige witgouden glans geeft. De collecties van Rosa di Luca bevatten ringen, oorstekers, hangers, colliers, armbanden en de zogenaamde treasures, een leren armband met schuifbedels.

Diamant in Zilver

Verder hebben wij ook de ‘diamant in zilver’ collectie van Rosa di Luca in huis. Zoals de naam al een beetje verklapt, gaat het hier om sieraden met briljant gezet in zilver. Door het briljant in zilver te zetten in plaats van het gangbaardere goud, kan de prijs van deze producten laag worden gehouden. Deze collectie bestaat uit onder andere ringen, oorstekers en hangers voor colliers.

Bekijk de collecties voor inspiratie!

Rosa di Luca heeft veel te bieden met hun verschillende collecties. Op de vernieuwde website kunt u eens rustig rondkijken en ontdekken wat dit merk allemaal te bieden heeft. De website vindt u op www.rosadiluca.nl 

logo klein rdl


Ervaar Rosa di Luca zelf!

Kom gerust eens lang bij Juwelier Hazekamp Groningen om de sieraden zelf te proberen. De sieraden zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Voor verdere vragen of opmerkingen over de Rosa Di Luca collectie kunt u altijd contact met ons opnemen.  
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

In onze winkel krijgt u de aandacht die u verdient

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route