Pulsar bij Juwelier Hazekamp

Pulsar verschijnt in 1972 op bijzondere wijze voor het eerst op het wereldtoneel. Het is hen namelijk gelukt om het eerste LED-horloge te maken. Dit was natuurlijk in die tijd een revolutionair iets toen het in New York werd onthuld en Pulsar was op slag bekend. Het was een tijd van optimisme en ontwikkelingen en hier was Pulsar een mooi voorbeeld van.

Overname door Seiko

Inmiddels is Pulsar overgenomen door het merk Seiko en is het geherintroduceerd. Ondanks dat Pulsar vroeger zo bekend stond om zijn digitale horloges, maken zij nu meer analoge horloges. Seiko besloot dus een ander pad in te slaan. Met het motto ‘Tell it your way’ voeren zij een breed assortiment met veel verschillende stijlen horloges, om zo iedereen zijn individualiteit wat te bieden. Hieronder ziet een impressie van hun collectie. En in de winkel hebben we nog veel meer!
 

pos pulsar


Kom snel langs om onze collectie te bekijken!

Bent u benieuwd naar de producten van Pulsar? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Pulsar kunt u altijd contact met ons opnemen. Een impressie van de Pulsar collectie hebben wij hier op onze website staan, om u een idee te geven van wat wij in huis hebben. Hoewel wij niet verkopen via onze website, kunt u wel contact met ons opnemen. Alle producten zijn door ons te leveren!
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route