Pas Diamonds bij Juwelier Hazekamp

Pas Diamonds: dé diamantspecialist

Pas Diamonds is een bedrijf dat bekend staat om haar uitgebreide collectie en focust zich met name op gouden juwelen met diamanten en edelstenen. Pas Diamonds is een familiebedrijf dat inmiddels al vier decennia mee gaat. Het merk is al zes generaties lang werkzaam in de juwelen- en diamantbranche. Daardoor kunnen we erop vertrouwen dat het een bedrijf is met veel vakkennis en een grote liefde voor mooie juwelen. Daarnaast zijn ze in die tijd uitgegroeid tot een van grootste groothandels in gouden en diamanten juwelen in Nederland. Met oog op service, vakmanschap, kwaliteit en scherpe prijzen is Pas Diamonds een uitstekende keus wanneer u hoogwaardige juwelen zoekt. Op hun website kunt u de collectie van Pas Diamonds bekijken.

Pas Diamonds en haar strenge kwaliteitseisen

De experts en edelsmeden van Pas Diamonds bezoeken de meest exclusieve beurzen ter wereld om daar de mooiste juwelen te selecteren. Daarbij worden enkel juwelen geselecteerd die voldoen aan de zéér strenge eisen betreft kwaliteit, uiterlijk en uitstraling. Door het gebruik van zeer kwalitatieve diamanten stralen de juwelen van Pas Diamonds een exclusiviteit uit die tegenwoordig nog maar zelden wordt gezien. De collectie van Pas Diamonds bestaat naast juwelen met diamanten of edelstenen ook uit een grote set diverse monturen. Deze monturen kunnen in eigen atelier gezet worden met de diamanten of edelstenen van uw wens.

Wilt u Pas Diamonds zelf uitproberen?

Bent u benieuwd naar de prachtige juwelen van Pas Diamonds? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk de collectie. Wij hebben verschillende modellen en diverse prijsklassen op voorraad. Zit uw favoriet er niet bij? Dan kunnen wij deze zonder enig probleem voor u bestellen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Juwelier Hazekamp is te bereiken op 050 - 312 16 07. Tevens kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Ik kom graag langs!

pas diamonds banner

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route