Pas Diamonds bij Juwelier Hazekamp

Pas Diamonds is een bedrijf dat bekend staat om zijn uitgebreide collectie en focust zich met name op gouden juwelen met diamant en/of edelstenen. Pas Diamonds is een familiebedrijf dat inmiddels al vier decennia mee gaat. Het merk is al zes generaties lang werkzaam in de juwelen- en diamantbranche. Daardoor kunnen we erop vertrouwen dat het een bedrijf is met veel vakkennis en een grote liefde voor mooie juwelen. Daarnaast zijn ze in die tijd uitgegroeid tot een van grootste groothandels in gouden en diamanten juwelen in Nederland.

De strenge kwaliteitseisen van Pas

De experts van Pas Diamonds bezoeken de meest exclusieve beurzen ter wereld om daar de mooiste juwelen te selecteren, waarbij zij enkel juwelen selecteren die voldoen aan hun zéér strenge eisen betreft kwaliteit, uiterlijk en uitstraling. Door het gebruik van top kwaliteit diamant stralen de juwelen een exclusiviteit uit die heden ten dagen nog maar zelden wordt gezien. De collectie van Pas Diamonds bestaat niet alleen uit compleet gezette artikelen maar ook uit een ruime collectie aan monturen.
 

pas diamonds banner


Komt u eens bij ons langs?

Bent u benieuwd naar de producten van Pas Diamonds? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Pas Diamonds kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

In onze winkel krijgt u de aandacht die u verdient

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route