Olympic bij Juwelier Hazekamp

Het horlogemerk Olympic staat binnen Nederland bekend als hét basismerk voor iedere juwelier. Het merk is ontstaan in de herfst van 1956 en door de aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding die het merk kan bieden is het al snel een begrip geworden onder juweliers.

Het grote assortiment van Olympic

Ondanks het feit dat Olympic vooral erg zijn best doet om de prijs laag te houden, zijn er nog genoeg mogelijkheden voor de klant. Zo zijn er horloges van staal en titanium, banden van leer en rekbanden, chronograaf uurwerken en horloges met saffierglas, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Op de horloges van Olympic worden tevens een garantie gegeven van 3 jaar, iets wat zowel door klanten als door juweliers erg wordt gewaardeerd. De collectie van Olympic bevat onder andere horloges met quartz-aandrijving, digitale horloges, chronograaf-modellen en horloges met dag/datumaanduiding. De horloges zijn er voor heren, dames en voor kinderen, dus er zit ongetwijfeld ook iets voor u tussen!
 

Image result for olympic horloges


Bent u geïnteresseerd?

Bent u benieuwd naar de producten van Olympic? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Olympic kunt u altijd contact met ons opnemen.

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route