Lorus bij Juwelier Hazekamp

Lorus is één van de merken die geproduceerd zijn door Seiko Watch Corperation. Lorus werd in 1982 in Europa geïntroduceerd ter aanvulling tot de al populaire merken, Seiko en Pulsar. Lorus was direct een succes. Dat kwam doordat zij niet alleen betaalbare producten begonnen te  verkopen, maar dat combineerden met een goed design en technologische kwaliteiten. Door hun voordeel te trekken uit de technologie die door Seiko Watch Corperation is ontwikkeld, kan Lorus Kinetic horloges aanbieden, samen met alle andere functies, zoals: zonne-energie, digitaal, duo-display en alarm-chronografie.

Het uitgebreide assortiment van Lorus

De collectie van Lorus is een ruim spectrum aan verschillende soorten horloges. Er zijn horloges voor dames, heren en kinderen. Ze zijn er zowel sportief als klassiek, zowel elegant als stoer en digitaal en analoog. Kortom, Lorus heeft voor iedereen wat te bieden en dat is ook de kracht van het merk. Combineer die factor met een zeer voordelige prijs en de uitkomst is een horlogemerk waar iedereen voor kan vallen. 
 

pos lorus l


Bent u benieuwd naar onze collectie?

Bent u benieuwd naar de producten van Lorus? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Lorus kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route