Koning van Buul bij Juwelier Hazekamp

De Koning van Buul levert al sinds de jaren '40 parels en sluitingen aan de Nederlandse juweliersbranche. In een wereld van namaak en imitatie zijn zij een positieve uitzondering. Ze leveren al ruim zestig jaar onder hun eigen merk ‘KOBU’ echte parels en edelstenen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in sluitingen, bloedkoraal en granaat.

Parels voor ieders smaak

Kobu sieraden zijn er in iedere stijl, klassiek en modern, in iedere prijsklasse. Alle parelsnoeren worden zorgvuldig uitgekozen en moeten voldoen aan bepaalde eisen waaronder o.a. een prachtige glans, mooie vormen en gaafheid. Alle parelcolliers worden in het eigen atelier ontworpen en gemaakt. Vandaar dat het aanbod zo uniek is, met veel variatie. U zult zeker met een zeer origineel sieraad voor de dag komen. Met een KOBU parelsieraad kunt er zeker van zijn dat u iets speciaals heeft. 
 

Image result for koning van buul


Bent u benieuwd naar onze collectie?

Bent u benieuwd naar de producten van de Koning van Buul? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk de Koning van Buul kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route