Fjory bij Juwelier Hazekamp

De sieraden van Fjory worden in Nederland met de hand vervaardigd. Deze sieraden worden opgebouwd uit 14 karaat goud, waar in een later stadium een kern van de hoogste kwaliteit zilver aan wordt toegevoegd. Deze bijzondere samenstelling zorgt voor een sieraad dat sterk is en nagenoeg niet kan deuken. Dat betekent dat u met Fjory een sieraad in huis haalt waar u een leven lang van kunt genieten.

Persoonlijke wensen

Nieuwe technieken zorgen ervoor dat de Fjory-collectie steeds verder kan worden uitgebreid. Hierdoor zijn ook persoonlijke wensen steeds beter te realiseren. Zo kan de hele collectie in zowel geel, wit en roségoud geleverd worden. Zelfs het plaatsen van briljanten in uw Fjory armband, ring of collier behoort sinds kort tot de mogelijkheden. Doordat ieder sieraad met de hand wordt gemaakt, is het geen enkel probleem om speciale maten te laten maken. Fjory kan dus geheel naar uw persoonlijke wensen worden gemaakt.
 

Image result for fjory


Kom eens langs en bekijk ons aanbod

Bent u benieuwd naar de producten van Fjory? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Fjory kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route