Festina bij Juwelier Hazekamp

In de collectie van Juwelier Hazekamp vindt u horloges van het merk Festina. In 1984 werd de horlogefabrikant genaamd Festina overgenomen door de Spaanse ondernemer Miguel Rodriguez. De ondernemer was al in bezit van Lotus en besloot om de twee ondernemingen samen te voegen. Hieruit ontstond een nieuwe onderneming, genaamd de 'Festina-Lotus Group'. Inmiddels is deze samenwerking uitgegroeid tot een multinationale groep, met onder meer merken als Calypso, Candino en Jaguar. Wellicht kent u het merk Festina niet alleen van de horloges maar ook van de wielersport. Van 1989 tot 2001 heeft Festina een eigen wielerploeg gehad, die deelnam aan onder meer de Tour de France.

Verschillende collecties van Festina

Tegenwoordig staat Festina bekend om de prachtige horloges die ze maken. Festina heeft een ruime collectie aan sportieve modellen, de ‘bike’-collecties. Aangezien het merk vroeger de officiële ‘timekeeper’ was de Tour de France, zijn de meeste horloges uitgerust met een chronograaf. Daarnaast hebben ze ook hun ‘Festina Extra’ serie. In deze serie hebben zij horloges gepakt van omstreeks 1950 en hebben die modellen in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een collectie aan kwalitatief goede horloges met een klassieke uitstraling. Zie hieronder een model uit deze collectie. 
 

festina


Kom eens langs en bekijk onze collectie!

Bent u benieuwd naar de producten van Festina? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Festina kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route