Edel Design Trouwringen: gesmeed door meesterhanden

De trouwringen van Edel Design

Een prachtige, traditionele trouwringenfabrikant van eigen bodem, met meer dan 35 jaar ervaring in het vak. Door de combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technieken is Edel Design in staat om mooie en unieke trouwringen te maken. In hun eigen atelier worden de ringen gefabriceerd uit materiaal zoals geelgoud, witgoud, platina en bicolor. In combinatie met het juiste gevoel, de beleving en de warmte wordt een ongekende graad van perfectie nagestreeft. Doordat Juwelier Hazekamp in Groningen een nauwe band heeft met Edel Design is het mogelijk om eigen wensen aan te dragen. Hierbij moet u denken aan het veranderen van de kleur, het aantal stenen of het breder of smaller maken van de ring. De ringen kunnen dus in overleg compleet aangepast worden naar uw wens. Naast deze unieke aanpassingsmogelijkheden heeft Edel Design een prachtige collectie romantische trouwringen waar u uit kunt kiezen. Met enige regelmaat wordt de collectie uitgebreid en verbeterd, om u een assortiment te bieden dat altijd aansluit bij de huidige trends.

Ik heb interesse in een Edel Design trouwring!

Edel Design trouwringen

Edel Design: van verlovingsringen tot trouwringen

Naast trouwringen biedt Edel Design een ruime collectie aan verlovingsringen. Maar daar blijft het niet bij, ook normale ringen en bijpassende sieraden zijn verkrijgbaar. Denk hierbij aan hangers en oorbellen. Alles wordt met de grootste zorg en liefde door Edel Design in elkaar gesmeed. De ervaren edelsmeden leveren hoge kwaliteit die men terugziet in de superieure ontwerpen van de trouwringen en verlovingsringen. In combinatie met scherpe prijzen is Edel Design een uitstekende keuze als merk voor uw trouwring. Bent u nieuwsgierig naar de collectie? Juwelier Hazekamp staat u graag te woord met passend advies. In ons filiaal in Groningen kunt u de gehele Edel Design collectie bekijken en tevens trouwringen passen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar dat mag uiteraard wel. Wij zijn bereikbaar op 050 - 312 16 07 en u kunt ons mailen via het contactformulier.

Ik kom graag langs!

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route