Clic Dutch Design bij Juwelier Hazekamp

De ontwerpen van Clic vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich door hun krachtige, geometrische vormen. De sieraden zijn tijdloos en blijven boeien door hun eenvoud en duidelijke vormentaal. Bij het ontwerpen hanteert Suzanne twee vaste uitgangspunten: de draagbaarheid en de onzichtbare sluiting aan de voorkant van het collier. 

Gebruiksvriendelijk en voor iedereen

Door het gebruik van eenvoudige vormen en subtiele combinaties van matte en glanzende oppervlakken, passen de sieraden van Clic net zo goed bij nette kleding als bij de dagelijkse outfit. Het draagcomfort wordt verder gewaarborgd door het gebruik van het lichte en allergievrije aluminium. Daarnaast is de magneetsluiting een vast gegeven. Deze wordt onzichtbaar in het sieraad verwerkt en altijd aan de voorzijde. Wie het sieraad voor het eerst aandoet, weet gelijk waar de naam vandaan komt. De sieraden worden met aandacht en passie ontworpen en handmatig vervaardigd in eigen beheer in Nederland. De collectie van Clic bestaat uit colliers, armbanden en oorstekers. Hieronder ziet u een voorbeeld van een collier van Clic Dutch Design.
 

Image result for clic dutch design jewelry


Geïnteresseerd geraakt?

Bent u benieuwd naar de producten van Clic Dutch Design? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Clic kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route