Boltjes & Boltjes bij Juwelier Hazekamp

Boltjes & Boltjes is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar werkzaam is binnen de juweliersbranche. Zij leveren en produceren alleen producten vervaardigd uit edelmetalen. Deze leverancier heeft een breed assortiment met producten in zowel goud als in zilver.

Sieraden met marcasiet

Waar zij echter in uitblinken zijn hun marcasieten sieraden. Boltjes & Boltjes levert vele soorten sieraden met marcasiet en ook leveren zij marcasiet in combinatie met andere natuurstenen of parels. De sieraden die zij maken  zijn onder andere ringen, oorstekers, hangers en broches. Wij hebben bij Juwelier Hazekamp een groot deel van de collectie in huis en kunnen veel leveren in marcasiet . De sieraden van Boltjes & Boltjes worden in eigen atelier vervaardigd, dus mocht u persoonlijke wensen hebben met betrekking tot uw sieraad, dan kan dit ook gemaakt worden. 
 

rsz img


Kom eens bij ons langs om te kijken!

Bent u benieuwd naar de producten van Boltjes & Boltjes? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Boltjes & Boltjes kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route