Boccia Titanium bij Juwelier Hazekamp

Het merk Boccia Titanium staat bekend om zijn producten vervaadigd uit het materiaal titanium. Het merk heeft zowel horloges als sieraden. Titanium heeft veel bijzondere eigenschappen. Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig. Dat maakt het materiaal zeer geschikt voor hoog kwalitatief ontworpen producten met een lange levensduur.

Het eigentijdse karakter van Boccia 

De sieradencollectie van Boccia is een met een eigentijds karakter. De sieraden zijn strak ontworpen en dat past ook bij het materiaal waarvan het is gemaakt. De vormgeving van de producten is erg uniek en valt dan ook meteen op.  U kunt de uitgebreide collectie perfect met elkaar combineren. De sieraden worden gemaakt van titanium en zijn compleet nikkel vrij, wat de sieraden een hoop voordelen geeft. Zo kunnen bijvoorbeeld de sieraden worden gedragen door mensen die vaak een allergische reactie krijgen van sieraden, titanium is namelijk een anti allergisch materiaal.

The perfect gift van Boccia

Wilt u genieten van de prachtige producten van Boccia? Tijdens The Perfect Gift weken ontvangt u bij het Boccia Titanium collier gratis een paar bijpassende oorsieraden ter waarde van €59,- of €79,-. U ontvangt de set uiteraard in een prachtige geschenkdoos. Fijn om te geven, leuk om te krijgen!

Wilt u de set online bestellen? Klik dan hier voor de webshop van Boccia.

Boccia - The Perfect Gift

Kom eens langs en bekijk onze voorraad

Bent u benieuwd naar de producten van Boccia Titanium? Kom gerust eens langs bij Juwelier Hazekamp in Groningen en bekijk onze collectie. Voor verdere vragen of opmerkingen over het merk Boccia Titanium kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Openingstijden

Ma 
Di  
Wo
Do
Vr
Za  

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 20.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur

Openingstijden Hazekamp

Telefoon

050 - 312 16 07

Adres

Juwelier Hazekamp
A-Kerkhof 41
9712 BC Groningen
info@juwelierhazekamp.nl

Juwelier Hazekamp is het oudste familiebedrijf van Groningen waar de eigenaar nog altijd zelf in de winkel staat. Een specialist op het gebied van trouwringen met een ruime collectie aan horloges, klokken en sieraden. Daarnaast voeren wij reparaties en taxaties uit.


Telefoon Juwelier Hazekamp 050 - 312 16 07
Mail Juwelier Hazekamp info@juwelierhazekamp.nl
 Facebook Juwelier Hazekamp Like ons op facebook 

"De trouwringen specialist van Groningen sinds 1901"

Liefde voor en door sieraden

Lijn

Al sinds 1901 dé trouwringen specialist van Groningen

Juwelier Hazekamp
Juwelier HazekampTrouwringen
menu
Juwelier Hazekamp
Plan uw route